Friday, 20 May 2011

nak tunjuk jer. . . ^^

Assalamualaikum. . .
Disebabkan aku masih x mengantuk, aku pon duk usha2 laa tumblr aku nih.
Masa duk usha2 tuh, ada laa beberapa keping gambar2 comel nih yang menarik perhatian aku so aku pon nak share laa kan kat blog aku nih. hee.
Antara gambar2 yang aku cakap tuh adalah:

comel kan cawan pooh & kawan dye ni?? ^^

pink & biru memang serasi ^^

olololo sedihnye muka. haha!

err?? patung pon pandai online tau!

alahai comelnye marshmallow ni. nak makan pon sayang ^^

 ni pulak some quotes yang aku rasa agak menarik jugak laa :)  






amacam??? menarik kan??? kalo nak tengok banyak lagi gambar yang menarik, boleh laa usha 
 tumblr ni yer :)

 sekian... ^^

*bila lama x bukak tumblr ni laa jadinye. konpem x tdo laa aku malam ni -.-''

2 comments:

  1. tumblr tue ape ekh??.. ct x tau.. leh terangkn x??.. heE~

    ReplyDelete
  2. em, lbh kurang cam blog jugak r. tp tumblr ni besenye org post gambar2 n quotes je.. try laa, best! :)

    ReplyDelete